Nu bjuder Volkswagen och Jämtkraft på 3 års laddning hemma

Volkswagen I.D.3 med noll utsläpp

Du som köper en ny eller begagnad laddbar Volkswagen får nu möjlighet att teckna ett mycket förmånligt elavtal med Jämtkraft. Jämtkraft erbjuder 100 % förnybar elproduktion med lokalproducerad vattenkraft.

Läs mer om erbjudandet här >

Volkswagen erbjuder idag elbilarna e-Golf, och e-up! samt laddhybriderna Golf GTE och Passat GTE. I mitten av året inleds utrullningen av Volkswagens helt nya elbilsfamilj.

Råd när du ska köpa begagnad elbil

När du köper begagnad elbil är det många saker att tänka på, som du inte behöver fundera över när du köper en “vanlig” begagnad bil. Vi har listat alla viktiga punkter i en behändig checklista som täcker alltifrån kostnad, tillgänglighet och säkerhet ända ner på detaljnivå om andrahandsvärde och batteriets effekt, laddning och räckvidd.

Tips och råd när du ska köpa begagnad elbil >

Det ska vara enkelt

VW:s laddbox med installationsservice och We Charge

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund, kommer inom kort Volkswagens egen laddbox att lanseras tillsammans med installationsservice och We Charge. Detta tillsammans med erbjudandet från Jämtkraft gör att du kan köra hållbart hela vägen.

Vattenkraft från Billstaån

Energin är helt lokalproducerad vattenkraft från Billstaån i Jämtland. Billstaån ingår i Triple Lakes, EU’s LIFE-projekt, som Länsstyrelsen driver i syfte att förbättra vattenmiljön i sjöarna. Vattenkraften är Jämtlands äldsta energikälla och ryggraden i elproduktionen. Förutom vattenkraft, erbjuder Jämtkraft även elproduktion från sol, vind och skog. Vattenkraften är förnybar energi och en förutsättning för att utveckla vind- och solenergi ytterligare. Vatten går att lagra i magasin och kan därför användas som en reglerande kraft de dagar varken solen eller vinden ger energi.

Läs mer om vattenkraften i Billstaån

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s